عکس کودکان ناز و دوست داشتنی

چه کودکی اجتماعی نامیده می شود؟

1397/3/12 16:56
نویسنده : راضیه
91 بازدید
اشتراک گذاری


پدرو مادر باید به تربیت اجتماعی کودکان توجه کنند بچه ها زمانی که وارد اجتماع می شوند ممکن است با هر فردی سرو کار داشته باشند با این حال باید این خصلت را آنها به وجود آورد که توانسته باشند در برابر شرایط بیرون از خانه ایستادگی کنندو توانایی پذیرفتن شخص مقابل را داشته باشند.کودکان روزی از محیط خانه جدا می شوند و به محیط اجتماع روی می آورند ان روز است که باید بتوانند از خود محافظت کنند و در گیر مشکلات اجتماعی نشوند.

مقدمه
پدر و مادر باید از همان ابتدا به اجتماعی بار آوردن کودک توجه کنند زمانی که فرزند وارد مدرسه می شود تا با مشکلاتی همچون دعوا ، قهر، عسل فرار از مدرسه و … مواجه نشود کودکی که مستقیما زیر نظر پدر و مادر است کمتر توانایی تصمیم گیری دارد و اصولا اراده ی ضعیفی دارد . ولی کودکی که استقلال بیشتری دارد توانایی تصمیم گیری بهتری داردوبهتر می تواند می تواند استعداد های خود را شکوفا کند.

کودک که همیشه در منزل نمی ماند بیرون می رود ، با افراد مختلف سرو کار دارد حرف می زند حرف می شنود پس باید پدر ومادر این قدرت را در اوایجاد کنند تا بتواند در مقابل افراد مختلف جامعه ساز گار باشد و به نحوی باید چگونه رفتار کردن را بلد باشد .در صورتی که اجتماعی بار نیاید در برابر شرایط جامعه شکننده و ضعیف خواهد بود و در مقابل هر صدمه ای که می خورد توانایی ایستادن ندارد و زود از پا در می آید.یکی از مشکلاتی که خانواده های قدیمی دارند این است که اجازه حرف زدن را به کودک نمی دادند و اجازه نمی دادند کودک از خود استقلال داشته باشد در این صورت کودک فردی بی جان و بی روح پرورش داداه می شود و توانایی ندارد که بتواند برای خودش فکر کند و نمی تواند استعدادی که درونش نهفته است را شکوفا کند.

چگونه مهارت اجتماعی را به فرزاندمان یاد دهیم؟

  • سلام کردن
  • پیش قدم شدن در گفت‌وگو‌
  • درک احساس شنونده
  • همدلی کردن
  • یافتن نقاط مشترک
  • پیش‌بینی کردن
  • شیوه حل مسئله
  • عذرخواهی کردن

حتی تغذیه نیز می تواند بر روند اجتماعی شدن کودک تاثیر گذار باشد. برخی معتقدند مصرف بوقلمون، تخم کبوتر و سبزیجات تازه می تواند کودکی فعال تر را کمک کند. یا فعالیت هایی نظیر آموزش خوشنویسی، نقاشی و هنرهای بصری دیگر.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)